Mlada petrijančanka Karla Vujević dobila poziv u reprezentaciju do 15 godina

Karla Vujević počela je svoju nogometnu karijeru u NK Oraču. Tamo je donedavno trenirala s dječacima, a u Varteks je pristupila odmah po osnivanju ženskih selekcija. 


Varaždinski trećeligaš, Nogometni klub Varteks, zasigurno može biti ponosan ovih dana.

Članica kadetkinja, Karla Vujević (15), dobila je poziv u U-15 reprezentaciju. Tako je postala dio obitelji Hrvatskog nogometnog saveza.

Još je to veći uspjeh ako se uzme u obzir da su popularni Bumbari, koji imaju svoj nogometni kamp u Hrašćici, tek 2020. godine oformili ženske selekcije s ciljem popularizacije nogometne igre te da se Varaždin tek pozicionira na karti ženskog nogometa.

Dodatni uspjeh je što su Varteksove kadetkinje već u premijernoj, prvoj sezoni osvojile naslov prvakinja.

Karla Vujević počela je svoje nogometnu karijeru u NK Oraču. Tamo je donedavno trenirala s dječacima, a u Varteks je pristupila odmah po osnivanju ženskih selekcija.

- Sada je uz naporan rad, trud i talent zaslužila poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju - istaknuli su iz Kluba te zahvalili treneru Vidačeku, roditeljima, cijeloj ekipi i ostalima koji su zaslužni za ovaj veliki uspjeh, uz nadu da će u bliskoj budućnosti biti još ovakvih lijepih vijesti.


Teo Baćan na državnom LiDraNu u Šibeniku sa svojim radom "Ajvarmen"! Bravo Teo! 

Tajnica Viteškog reda Ivana Kovaček predala zahvalnicu Varaždinskoj županiji

  

Dr. Dijana Divjak iz Nove Vesi Petrijanečke 

Biserka Križnjak iz Nove Vesi primila nagradu TZ grada Varaždina za najbolju djelatnicu iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti 
 

 

Sara Strelec sudjelovala je na Županijskom natjecanju učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualne umjetnosti i dizajna-LIK 2019.

Dorotea Hubek državna prvakinja na natjecanju "Schola medica"

Elena Presečki iz Nove Vesi jedina CNC operaterka u školi koja ruši sve rekorde

Emanuel Mihalić, Ambasador projekta 
 "Zajedno protiv govora mržnje"

 

Lidija Kramar sa mentoricom Monikom Žganec, magistrom, inženjerkom prometa prezentirala rad na temu Prometne nesreće mladih vozača u Varaždinskoj županiji.

Tilia Nova, udruga za pomoć lokalnoj zajednici, Ulica Rade Končara 10, Nova Ves Petrijanečka, Hrvatska          HR7441330061110000573, Banka Kovanica d.d., OIB: 94280256846, MB: 04657713
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti